به گزارش مشرق به نقل از ایرنا، سیدمهدی فرحی اظهار داشت: مرحله نخست سند جامع هوافضای كشور شامل تعیین وضعیت هوافضای كشور بود كه در سال 90 انجام شد. در این مرحله وضعیت هوافضای كشور بررسی شد و همچنین پیشرفت های كشور های مختلف در عرصه هوافضا و وضعیت ایران در مقایسه با دیگر كشورهای جهان مورد ارزیابی قرار گرفت .
وی افزود: فاز دوم این سند در این مورد است كه ایران در سال 1404 به كجا خواهد رسید كه این مرحله در حال تدوین نهایی است .
دبیرستاد توسعه هوافضای كشور خاطرنشان كرد: فاز سوم سند شامل ایجاد نقشه راهی است كه وضع موجود تا وضع مطلوب ترسیم شود و چگونگی اجرایی شدن این نقشه راه در این فاز آورده شده است .
وی اظهار داشت: بخش چهارم این سند 'نگاشت نهادی ' نام دارد و شامل این است كه 200 نهاد هوافضا در كشور در كدام بخش از سند توسعه هوافضای كشور باید ایفای نقش كنند. این چهار مرحله در حال انجام است و تنها مرحله 'نگاشت نهادی ' سند جامع هوافضای كشور تاكنون تدوین نشده است .
فرحی گفت: برای تدوین بخش نخست تا سوم سند جامع هوافضای كشور بیش از 400 متخصص با سابقه خدمتی بیش از 20 سال روی این سند كار كرده اند . آنها در طول دو سال كار مداوم موفق شدند كه سند توسعه هوافضای كشور را در 12 هزار صفحه تدوین كنند .
دبیر ستاد توسعه فناوری هوافضا خاطرنشان كرد: خلاصه سند توسعه هوافضای كشور به صورت یك سند 30 صفحه ای پس از تدوین نهایی در شورای عالی انقلاب فرهنگی بررسی می شود و پس از تصویب این شورا قابلیت اجرایی خواهد داشت .
دبیر ستاد توسعه فناوری هوافضای كشور گفت: بخش چهارم سند جامع هوافضای کشور 'نگاشت نهادی ' نام دارد و شامل این است كه 200 نهاد هوافضا در كشور در كدام بخش از سند توسعه هوافضای كشور باید ایفای نقش كنند.